Skørping Tennisklub

Skørping Tennisklub har et lækkert anlæg med gode baner og et hyggeligt og funktionelt klubhus med gode omklædningsfaciliteter. Alle er velkomne i Skørping Tennisklub uanset om du er barn eller voksen, nybegynder, motionist eller turneringsspiller. Klubben består af omkring 170 medlemmer i alle aldre og niveauer. 


Standerhejsning

 Traditionen tro markerer vi sæsonåbningen med standerhejsning, hvor klubben inviterer hele familien på en hyggelig start på tennissæsonen - der bydes på en snack fra grillen og lidt at drikke. Se dato for årets standerhejsning i aktivitetskalenderen


Online Booking

Som medlem af Skørping tennisklub er du uafhængig af faste spilletider, da anlægget står til medlemmernes rådighed hver dag fra 8-22. Booking af baner sker online via klubbens hjemmeside. Du kan booke baner hjemmefra eller fra computeren i klubhuset. Du får adgang til bookingportalen, når kasseren har registreret kontingentbetaling. 

Klubbens vedtægter

Klubbens navn er Skørping Tennisklub og er hjemmehørende i Rebild Kommune. Klubben blev stiftet d. 16. maj 1977 og til formål at virke for tennissportens trivsel og fremgang i Skørping by og omegn ved at:

a) skabe gode rammer omkring tennissporten i Skørping.

b) have et bredt udsnit af tilbud til alle i alle aldre.

c) have et velafbalanceret forhold mellem bredde- og konkurrenceidræt.

Læs alle vedtægterne

Kontingentsatser

Senior 

750 kr

Formiddagskontingent

(hverdage indtil kl. 14) - 400 kr

Studerende under 25 

350 kr 

Junior (op til 18 år) 

300 kr

Nye juniormedlemmer 

100 kr

Introtilbud for nye voksne og studerende (voksenintroduktion) 

500 kr. 

Introtilbud for nye juniorer

350 kr.

Familierabat

Der gives familierabat hvis 3 eller flere personer der tegner medlemskab. Familierabaten gives automatisk ved indmeldelse. Sker dette ikke, da kontakt kassereren på mail.

 

Klik for indmeldning

Privatlivspolitik

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
 
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra beretti-gede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de an-givne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.
 

Nyt medlem?

Som nyt medlem i klubben kan du gøre brug af vores introtilbud, der består af følgende:
  • Medlemsskab sæsonen ud
  • En lækker HEAD-ketcher 
  • Gratis træning for juniorer og 5 gange introtræning for voksne (læs mere om voksenintro her)

Prisen for dette er for seniorer 500,- og juniorer 350,-

Ketcheren kan afhentes når der er træning i klubben. 

Meld dig ind her

Gæstespiller i klubben

Er du ikke medlem i klubben, men vil gerne have en hyggelig dag i tennisklubben? Som gæstespiller betaler du 100 kr. for én time pr bane. Betaling sker over v. overførsel til mobilepay:
19 16 5
 
Booking foregår med følgende login: 
Brugernavn: gæst
Kode: gæst
 

Mobilepay: 

19 16 5