Ikke mere voksentræning for i år! Voksenintroduktion vender tilbage ved sæsonstart 2021!

GRATIS TRÆNING

Træning i Skørping Tennisklub er gratis for alle medlemmer. 

Er nu nyt medlem i klubben kan du desuden benytte dig af vores introduktionstilbud hvor du udover kontingen og træning får tilbud en god HEAD-ketcher!

 

VOKSENINTRODUKTION

Er du nybegynder eller er det længe siden du har spillet? Vil du gerne have en introduktion til tennis? Nu har du muligheden! Skørping Tennisklub gentager succesen og afholder igen voksenintroduktion for nye medlemmer!

Med voksenintroduktion får du en god HEAD-ketcher (vejl. pris 699,-) du kan beholde, tilbud om introduktionstræning og kontingent med ubegrænset spilletid for kun 500 kr. (normalt koster kontingentet alene 750 kr.)

Voksenintroduktion er et attraktivt tilbud til alle, der drømmer om at lære at spille tennis, eller som måske har prøvet det før og gerne vil i gang igen. Træningen omfatter grundlæggende tennisteknik og -begreber og en introduktion til spillets regler. Vi prøver at skabe en hyggeligt træning, med spil og sjove øvelser.
 
Trænere til voksenintroduktion er Carl Lassen og Jonathan Bentholm. Begge har genemført DGIs trænerprogram, og i flere år været trænere i både Skørping, Støvring samt til tennisskoler og arrangementer i DGI-regi.

Voksenintroduktion er tilrettelagt på en måde, så alle – selv nybegyndere, der aldrig har haft en ketsjer i hånden før – får en god tennisoplevelse allerede til første træning" - Træner, Jonathan Bentholm

"Vi bruger for eksempel langsommere tennisbolde og mindre baner, så hver enkelt spiller får det optimale udbytte træningen.”  - Træner, Carl Lassen


Voksenintroduktion er et koncept udviklet og tilrettelagt af DGI og Dansk Tennis Forbund.

 

TRÆNING FOR LETØVEDE OG ØVEDE SPILLERE

Træningen er tilrettelagt dem, der i forvejen har spillet tennis, eller før har deltaget i voksenintroduktion og stadig ønsker at modtage træning. Du må også gerne komme, selvom du har spillet tennis i mange år, men ønsker at finjustere baghånden. 
Vi prøver at skabe en varieret, hyggelig træning med forskellige øvelser, spil og kampe. 
Trænere er Carl Lassen og Jonathan Bentholm.