Træningstider for juniorer

Vi har træning mandag og onsdag, og du velkommen til at dukke op begge dage, Nye medlemmer har 3 prøvegange, hvor du kan låne et ketcher af klubben.

Vi deler alle spillerne ud på vores 3 baner efter niveau/alder.


 MANDAG

Boldtype/alder

Trænere

16:30 - 18:00

Rød bold

Orange bold

Grøn bold

7 - 14 år

Mads Selling

Karl Emil Vestergaard

Rasmus Hedeholm

Steen Madsen

 

 ONSDAG

Boldtype/alder

Trænere

16:30 - 18:00

Rød bold

Orange bold

Grøn bold

7 - 13 år

Mads Selling

Karl Emil Vestergaard

Rasmus Hedeholm

Steen Madsen

 

Tilbud til nye juniormedlemmer!

Som nyt juniormedlem i tennisklubben kan du få:
 
  • Gratis træning to gange ugentligt
  • En lækker Head ketcher
  • Medlemskab resten af året med fri adgang til at spille alt det man vil.

For kun 350 kr!

Er du ikke intresseret i en ketcher, koster et normalt kontingent for nye juniormedlemmer kun 100 kr. Indmeldning sker på hjemmesiden.

For at tilmelde dig tilbudet, skal du vælge "Juniortilbud" under fanen "Indmelding".

Om boldtyperne:

 

Forbehold

Træningstiderne er afhængigt af antallet af unge og alderssammensætning, og tiderne kan derfor evt. ændres såfremt det skønnes hensigtsmæssigt af trænerne.

 

Juniortræning udendørs i Skørping

I Skørping Tennisklub kan vi til udendørssæsonen tilbyde hold til juniorer på alle niveauer. Vi glæder os til at se dig på banerne!

Med masser af lege, konkurrencer og spil prøver vi at skabe en sjov træning, med det formål at blive bedre til tennis. Vi træner hver mandag og onsdag. Vi har dygtige unge trænere, og du kan være uanset alder og niveau. 

  

Om træningen

Træning er bygget op efter Play&Stay princippet, hvor nybegyndere starter ud med en bold der er nemmere at styre, og en bane der er mindre end en regulær tennisbane. Der er i alt fire niveauer; rød, orange, grøn og gul, som hver passer til et specifikt sted i juniorernes udviklingskurve, bl.a. i forhold til højde og niveau. Læs mere om Play&Stay her. 

Udover træningen tilbyder vi en masse arrangementer og events for de unge - i tæt samarbejde med DGI og andre klubber. 

 

Tilmelding og betaling

Man er altid velkommen til komme og prøve træne. Man har 3 prøvegange, og vi har låneketchere. Som nyt juniormedlem koster et kontingent kun 100 kr, eller med ketcher 300 kr. Du melder dig ind her. 

Tennisskole i sommerferien

Som de foregående år afholder Skørping Tennisklub tenniscamp i de første tre dage af skolernes sommerferie alle dage fra 9.30- 14.30, hvor alle børn og unge kan få en forrygende start på sommerferien med lege, tennis, vandkampe - og ikke mindst - masser af is. 

Du behøver ikke at have spillet tennis før for at deltage, vi inddeler deltagerne, så alle kan få udfordringer på det niveau, de er på. Klubben stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed, så du skal bare møde op i tøj og sko du kan bevæge dig i - og husk også drikkedunk og madpakke!

Vi har unge, friske veluddannede trænere, som vil lave sjove og varierede aktiviteter alle dage – tag dine klassekammerater med – alle er velkomne!

Der er et begrænset antal pladser, så meld dig til i god tid – vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her

Ved spørgsmål - kontakt Steen Madsen, 60452311/smab@live.dk