"Tennisskole i Skørping er en stor succes"

4. juli 2017 14:51

Tirsdag d. 4/6 bragte Rold Skov Bladet og Vores Avis følgende artikler om klubbens netop overståede tennisskole:

Rold Skov Bladet: Tennisskole i Skørping er en stor succes 

Af Jesper Bøss, jesper@kommariet.dk

FOR 32 børn fra Skørping og omegn startede skoleferien såmænd med tre dage i skole, dog med en noget anderledes skoledag end sædvanligt. Børnene var nemlig en del af Rebild og Mariagerfjord kommunes ”Aktiv ferie”, og havde meldt sig til tre dages tennisskole i Skørping Tennisklub.

De har stor succes i Skørping Tennisklub, hvor medlemstallet er steget markant i løbet af året. Succesen omfatter også klubbens populære tennisskole, der blev afviklet for 11. gang i uge 26 med 32 deltagere i alderen fra 6-15 år. Et rekordstort antal deltagere.

For tre af klubbens unge instruktører og tovholderepå tennisskolen var glæden da også stor.

- Det er tre fantastiske dage. Naturligvis med en masse tennis, men lige så vigtigt med en masse sjov og leg. 32 glade børn, der hygger sig i tre hele dage.

- Det er virkelig fedt at væ-re en del af, lyder det samstemmende fra instruktørerne Line, Karl og Jonathan, som sammen med andre af klubbens instruktører, og et par hjælpere fra Støvring Tennisklub, har ansvaret for at aktiverer deltagerne.

Oplevelser og flere medlemmer

På spørgsmålet om hvor- for Skørping Tennisklub afholder tennisskolen er svaret klart fra de tre ildsjæle.

- Først og fremmest elsker vi tennis, og vil rigtig gerne give den glæde videre til andre. Herudover giver det jo ofte også lidt nye medlemmer til klubben. Alle der har været med i de tre dage, kan gratis være med i klubben resten af året, så vi håber da at se nogle af dem hernede i klubben igen, lyder det samstemmende.

Smil, leg og et godt cv

Hvad er det så lige, der får tre unge som Line, Karl og Jonathan til at bruge tre dage på tennisskolen, og i øvrigt en hel masse timer hele året i tennisklubben.

- Det giver jo en hel masse tilbage til os. Først og fremmest en masse glade mennesker der smiler og leger. Herudover er det nok også godt at have med på vores cv fremover.

- Bankkontoen kunne helt sikkert være bedre med et fritidsjob i et supermarked eller lignende, men til gengæld tror vi, at det her er en hel del sjovere, lyder det med et smil fra de tre instruktører, inden dagens tennisskole skal sættes i gang.

Tennis er også en leg

De tre dage på tennisbanerne i Skørping er naturligvis brugt på en masse øvelser med ketsjer og bolde. Mange af dem som sjove lege og små konkurrencer, og mange af børnene er helt sikkert blevet overrasket over de mange forskellige muligheder en tennisketsjer og bold kan byde på af aktiviteter.

Kilde: Rold Skov Bladet


Vores Avis: Sommerferien blev servet igang på Skørping-banerne

Mariagerfjord og Rebild Kommuner har som tidligere nævnt igen i år lavet et spændende sommerferieprogram, for børn og unge i alderen 8 år til 15 år (2. klasse til 9. klasse). Et tilbud om aktiviteter i sommerferien, og uanset niveau kan alle være med.

Ferien kan bruges sammen med vennerne eller nye venskaber kan skabes på Aktiv Ferie. Sjove forrygende dage, som måske kan give lyst til fritidsaktiviteter, når ferien er forbi og de forskellige klubber og aktiviteter starter op igen med masser af tilbud.

Ny rekord i Skørping..!

Tennisskole i Skørping er også et af de mange Aktiv Ferie tilbud, og her er det 11. år i træk, at børn og unge mellem 8 og 15 år deltager. I år sættes ny rekord, idet der var 32 på det hold, som var i gang i sidste uge. Dygtige unge instruktører lærer fra sig, med gode tennisøvelser og hvem ved, måske er der en ny Caroline Wozniacki på vej..?

Hygge, sjov, leg osv.

Det er i hvert fald helt sikkert, at de hygger sig og tiden bruges også på andet end tennis. Der er sjove lege, og de tre dage afsluttedes med den helt store vandkamp, hvor vejret har vist sig fra den pæne side, på trods af nogle grusomme varslinger om meget dårligt vejr. Solen har skinnet på tennisbanerne og de fine faciliteter hos Skørping Tennisklub, som for øvrigt har 40 års jubilæum, som fejres med stor jubilæumsfest den 9. september i år og flere gode tilbud til nye medlemmer - se det flotte program på www.skoerpingtennis.dk.

Kilde: Vores Avis