Tennissæsonen 2021 er nu i gang - læs alt om træning, after-tennis, boldkanon, tennisskole mm!

5. maj 2021 11:47 , af Jonathan Bentholm

Kære medlemmer!

Så er de første slag blevet slået på de nyanlagte baner, og rigtig mange har allerede taget hul på tennissæsonen 2021. Nu skal vi også have skudt sæsonen officielt i gang, og det sker som tidligere annonceret lørdag den 8/5, hvor der afholdes generalforsamling (som er udskudt fra marts) kl. 12.30 og umiddelbart herefter er der standerhejsning.  BEMÆRK VENLIGST, AT ALT FOREGÅR UDENDØRS, SÅ TAG PASSENDE TØJ MED, OG EVT. ET VARMT TÆPPE

 Efter standerhejsningen byder klubben på en øl/vand og lidt sødt, og derefter vil der være mulighed for at spille lidt tennis i en lille turnering, hvor både børn og voksne kan deltage. 

Her følger lidt informationer om aktiviteter i klubben hen over sæsonen:

  • Der afholdes som vanlig after-tennis hver mandag aften, hvor alle kan komme og spille double mellem 18 og 20, første gang mandag den 3/5
  • Tirsdag den 4/5 kl. 16.30 starter der træning for børn, som herefter vil køre fast hver tirsdag og torsdag fra 16.30 til 17.30, alle børn er velkomne begge dage
  • De første tre dage i skolernes sommerferie 28-30/6 afholder klubben tennisskole for alle børn i alderen 6-15 år – tilmelding fra 17/5 efter først til mølle princippet på aktiv-ferie.nu
  • Efter sommerferien vil der blive arrangeret klubmesterskab og finalerne vil blive spillet i september
  • Vi arbejder på at finde en træner, der kan stå for træning for begyndere og let-øvede 5 søndage før sommerferien, når det forhåbentlig lykkes, så vil der komme mere information herom.
  • Klubben har anskaffet en fin boldkanon, som alle medlemmer kan benytte, hvis du skulle have interesse i at bruge den, så henvend dig til Rasmus Hedeholm (40218230)
  • Læs nedenunder om mixturnering for alle, som igen i år vil blive afholdt. 

Vi bliver desværre nødt til foreløbig at holde klubhuset lukket, men håber, at det vil være muligt at åbne det senere på foråret.

VI GLÆDER OS TIL AT SE RIGTIG MANGE TIL GENERALFORSAMLING OG STANDERHEJSNING 8/5!

Vh Bestyrelsen

 

- - 

 

Hyggelig mixed-turnering for alle aldersgrupper.
Vi gentager successen fra sidste år med en mixed-turnering.
· Det enkelte Mixed-par afgør, hvem der spiller med hvem og hvornår. Man tager selv kontakt og booker bane.
· Liste med navn og mobilnummer skrives på turneringopslaget i Klubhuset og i opslaget på FB (Det er muligt at koble sig på turneringen hele sæsonen)
· Vinderparret er det par, der ifølge skemaet har spillet flest kampe i løbet af sæsonen. Kampenes resultat er ikke afgørende.
· Efter spillet kamp angives hvem der har spillet mod hvem på turneringsopslaget i Klubhuset. Man kan i år maximalt spille to kampe mod samme par.
· Søndag den 29. august kl. 9 inviteres alle deltagere til afslutning og brunch (børn er hjertelig velkomne)
Turneringsledelse:
Kirsten Bach 26 39 93 36
Tove Nilsson 26 81 19 12
Johannes Nilsson 61 26 16 12
Orientering via Facebook, skoerpingtennis.dk og opslag i Klubhuset.