Sæsonstart 2020 i Skørping Tennisklub

5. maj 2020 21:08 , af Steen Madsen

Kære medlemmer!

Så lysner det, og vi kan nu øjne en opstart på tennissæsonen – det er vi rigtig glade for! Kommunen er i skrivende stund ved at klargøre banerne, og når de er færdige, så vil klubbens kompetente linjefolk komme på banen, lægge linjer og sætte nettene op og SÅ ER VI KLAR til sæson 2020! Vi regner med, at alle tre baner står klar til brug fra tirsdag den 12/5, som så også vil være den første dag med tennistræning for børn. Hvis banerne bliver klar før, så skriver vi selvfølgelig.

Forudsætningerne for, at vi kan få lov at åbne for banerne er, at vi alle følger de retningslinjer, som myndighederne har udstukket, der fremgår nedenfor:

 • Man kan kun få adgang til anlægget ved at lave en banebooking.
 • Max 4 personer på banen ad gangen.
 • Man skal ikke opholde sig i klubben udenfor banerne og klubhuset vil være lukket
 • Ankom tidligst 5 minutter før starttid.
 • Hold god afstand og husk god håndhygiejne.
 • Forlad banen 5 minutter før din booking udløber.
 • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde, ketsjere og tasker.
 • Spil med to eller flere sæt mærkede bolde, så kun én spiller rører ved ét sæt bolde.
 • Minimer kontakt med bænke, nettet og andet materiale på og udenfor banen.
 • Minimer sidebytte.
 • Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

Alle klubbens medlemmer (børn og voksne) tilbydes fortsat gratis træning i klubben, men forholdsreglerne gør, at træningen vil foregå lidt anderledes end vanligt. Da vi maximalt må have 4 spillere på pr. bane, skal man ind og tilmelde sig hver enkelt træning senest dagen før. Vi har juniortræning både tirsdag, onsdag og torsdag á 45 min. – tilmeld dig her. For voksne har vi et hold for begyndere, og et for let øvede/øvede om søndagen – tilmeld dig her. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet, men for at alle kan få lejlighed til at få træning, vil vi i første omgang henstille til, at man kun booker en træning pr. uge, hvis det viser sig, at der er god plads på holdene, vil vi åbne for, at man kan booke mere end en tid ugentlig.  

Alle spritter hænder før og efter træning. Vi anbefaler, at man selv medbringer ketcher - er dette ikke muligt, har vi enkelte afsprittede låneketchere.

Det er først muligt at booke baner og tilmelde sig træning, når vi har registreret din kontingentindbetaling, som sendes ud snarest.

Vi har samlet al information om klubbens corona-tiltag og træning på skoerpingtennis.dk/coronatennis.

 

Skulle du kende nogle, som overvejer at melde sig ind, har vi stadig et rigtig godt tilbud til nye medlemmer, hvor man får medlemskab, en god ketcher og tilbud om træning – 350 kr. for børn og 500 kr. for voksne.

Vi ser frem til en rigtig god tennissæson, og håber at rigtig mange vil få glæde af tennisbanerne i den kommende tid.

 

De bedste tennishilsner

Bestyrelsen