Så åbner vi for padel medlemskab

14. august 2023 15:12 , af Mette Dam

Kære medlem.

Så er vi klar til at åbne for medlemskaber til Padel i Skørping. Du finder flere informationer om Padel på klubbens hjemmeside 

Vi tilbyder Padel i samarbejde med Skørping Idrætscenter, som står for driften af banerne og bookingsystem, mens vi varetager medlemsskaberne, introkurser mv.

Når du har købt enten et senior-medlemskab (100 kroner om måneden) eller et junior-medlemskab (50 kroner om måneden), gælder det fra købsdato og et år frem. Derefter skal du gå ind på SIC's bookingpartner Matchi og tilmelde dig. SIC sørger for at tilknytte dit medlemskab til Matchi bookingsystem, så du får adgang til at booke banen i tidsrummet mellem kl. 6 og 22. Da dette skal gøres manuelt, må du forvente lidt ventetid, fra du køber medlemskab, til du kan booke banen første gang.

Da vi ikke har prøvet det her før, forventer vi, at der kan opstå nogle tekniske børnesygdomme, som vi får rettet hurtigst muligt undervejs.

Har du spørgsmål til bookingsystemet, skal du kontakte Nikolai fra SIC E-mail: nikolai@sicenter.dk 

Har du spørgsmål til dit medlemskab, introkurser eller spillet generelt, skal du kontakte vores Padeludvalg

Der kommer til at være et skab med låneudstyr og bolde til salg inde i hallen - og vi skriver ud, når det er etableret. Hallen har åbent alle dage fra kl. 6:30-22.

SIC etablerer i den kommende tid et hyggemiljø nede ved Padel-banen, hvor der bliver mulighed for at sidde og dampe af og hygge sammen med andre. Inde i hallen er der mulighed for at købe forskellige drikke i hallens åbningstid.

Køb af tøj og udstyr

Vi har netop indgået et samarbejde med Sportigan i Støvring, som også har et stort udvalg af tøj og udstyr til Padel, hvor du fx kan købe ikke nedsatte varer med 20 % rabat og få lavet en klubdragt/et klubsæt til en god pris. Info om dette kommer i en særskilt mail snart.

Vi holder officiel indvielse af padelbanen torsdag d. 16. august fra kl. 17 i forbindelse med aktiv torsdag ved SIC, hvor alle er velkomne til at komme og prøve spillet og høre mere om spillemuligheder.

Vi glæder os til at se jer på Padel-banen.

Med venlig hilsen bestyrelsen