Tennis, solskin og kolde fadøl

10. september 2017 13:08 , af Jonathan Bentholm

Du finder en dag med solskin, hvorefter du lejer et fadølsanlæg. Sidst men ikke mindst finder du ketcheren frem, samler et hav af elitespillere og spiller derefter en hulens masse sublim tennis. En, to, tre; nu har du opskriften på en aldeles fremragende jubilæumsturnering, med efterfølgende fest. 

Lørdag d. 9. september inviterede tennisklubben til fejring af klubbens 40 års jubilæum. Dagen startede blidt ud med kaffe og kage, hvorefter den store jubilæumsturnering blev skudt igang; her blev der spillet doubler blandt seniorerne, mens børnene også fik svunget ketcheren til fulde med bla. single- og doubleturnering.

Klokken 18 rykkede forsamlingen indendørs, og kastede sig over den pompøse festbuffet. Middagen, der var tilberedt af Krastrup Søgaard, bestod blandt andet af skinke, steg og en række af salater. Som prikken over i’et havde klubbens Eva Kold kørt Aalborg tynd, for at kunne servere seks haps-haps jordbærtærter til dessert. 

Efter jubilæumsmiddagen var der dømt hygge med kortspil, druk og sniksnak. Alt i alt en kæmpe hyggelig aften, der helt sikkert vil blive husket de næste 40 år. 

Bestyrelsen takker alle fremmødte for at fejre jubilæet med 116% godkendt stil!

HUSK at du i Skørping Tennisklubs facebookgruppe, ligesom på hjemmesiden, kan holde dig opdateret på aktiviteter i klubben. Du finder gruppen her.