Kom i gang på tennisbanen med voksenintroduktion!

Tilmeld dig nu ved at sende en mail til jonathan.bentholm@hotmail.com

Er du nybegynder eller er det længe siden du har spillet? Vil du gerne have en introduktion til tennis? Nu har du muligheden! Skørping Tennisklub gentager succesen fra sidste år, og afholder igen voksenintroduktion for nye medlemmer!

Med voksenintroduktion får du en god HEAD-ketcher (vejl. pris 699,-) du kan beholde, tilbud om 5 gange introduktionstræning og kontingent med ubegrænset spilletid for kun 500 kr. (normalt koster kontingentet alene 750 kr.)

Voksenintroduktion er et nyt og attraktivt tilbud til alle, der drømmer om at lære at spille tennis, eller som måske har prøvet det før og gerne vil i gang igen. Træningen omfatter grundlæggende tennisteknik og -begreber og en introduktion til spillets regler. Vi prøver at skabe en hyggeligt træning, med spil og sjove øvelser.
 
Trænere til voksenintroduktion er Carl Lassen og Jonathan Bentholm. Begge har genemført DGIs trænerprogram, og i flere år været trænere i både Skørping, Støvring samt til tennisskoler og arrangementer i DGI-regi.

Voksenintroduktion er tilrettelagt på en måde, så alle – selv nybegyndere, der aldrig har haft en ketsjer i hånden før – får en god tennisoplevelse allerede til første træning" - Træner, Jonathan Bentholm

"Vi bruger for eksempel langsommere tennisbolde og mindre baner, så hver enkelt spiller får det optimale udbytte træningen.”  - Træner, Carl Lassen


Voksenintroduktion er et koncept udviklet og tilrettelagt af DGI og Dansk Tennis Forbund.

Tilmelding sker ved en mail til jonathan.bentholm@hotmail.com.

Første træning er Søndag d. 22 april kl. 09:30 - 11:00 - kom frisk!

OBS - selvom vi allerede er gået i gang med træningen, kan du stadig koble dig på og gøre brug af tilbudet!

..derefter er der træning d. 29/4, 6/5, 13/5 og 20/5 kl. 09:30-11:00.

OBS! Selvom vi allerede er gået i gang med træningen kan du stadig koble dig på og gøre brug af tilbudet!

Henter billeder...