Opstart efter sommerferien 2020!

9. august 2020 10:58 , af Steen Madsen

Kære medlemmer!

Håber I har haft en god sommer, det har jo i hvert fald ikke været for varmt til at spille tennis. Lige før sommerferien afviklede klubben den hidtil største tennisskole i klubbens historie – to hold af tre dage og med i alt 55 børn på banerne – fantastisk, at se så meget aktivitet på anlægget, og børnene var heldigvis stort set ligeglade med, at der kom nogle ordentlige sommerbyger undervejs – de spillede bare videre – dejligt.

Som det ca. sker hvert 4 år, så bliver der nu en forandring i trænersituationen i klubben, da Trine, Frederik, Carl og Jonathan stopper efter mange års arbejde i klubben, da de alle flytter fra byen for at uddanne sig. Frederik, Carl og Jonathan har været med som deltagere på tennisskoler siden 2005, og har selv stået for træning og afvikling af tennisskoler siden 2015, så det er mange års trænererfaring vi nu siger farvel til. Tak til jer alle for en meget dedikeret indsats, I har i allerhøjeste grad æren for, at klubben har oplevet fremgang både for børn og voksne i en tid, hvor mange andre tennisklubber har mistet medlemmer.

Heldigvis er der supergode erstatninger i klubben: Karl Emil Vestergaard og Mads Selling har i et par år været gode hjælpetrænere, og de overtager nu træningen med lidt assistance fra bestyrelsesmedlemmerne Rasmus Hedeholm og undertegnede. Mads og Karl Emil har taget første del af Dansk Tennis Forbunds træneruddannelse, og de tager anden og tredje del henover vinteren.

Træningen for børn i efteråret starter TIRSDAG den 11/8 kl. 17

Herefter er der tilbud om træning to gange ugentligt for alle børn:

  • Tirsdag fra 17-18
  • Onsdag fra 17-18

Børnene fordeles ved starten af hver træning på banerne, alt efter hvilken boldtype de spiller med.

Rasmus har endvidere tilbudt at lave enkelte træninger for børn, som gerne vil træne mere nogle søndage i august og september – Rasmus skriver datoer og tidspunkter på klubbens Facebook-side snarest.

Træningen for voksne om søndagen, der har kørt henover foråret, vender tilbage ved sæsonstart 2021, der er således ikke mere voksentræning i denne sæson.

HUSK OGSÅ tilmelding til årets klubturnering, som afholdes i weekenden 18-20/9 – man kan stille op i følgende kategorier: damesingle (A og B), herresingle (A og B), herredouble, damedouble og mix – tilmelding pr. mail til Rasmus Hedeholm: Hedeholm@gmail.com  

 

De bedste tennishilsner

Bestyrelsen/ Steen Madsen