Fyrre, fed, fordobling

20. marts 2017 16:40 , af Jonathan Bentholm

Skørping Tennisklub fylder 40 og fordobler medlemstallet! 

Den 16 maj 1977 blev de første bolde slået over nettet i Skørping Tennisklub, og klubben kan således  i 2017 fejre sit 40 års jubilæum i fin form. Igennem årene har banerne på Sdr. Kirkevej været rammen om tusindvis af drabelige tenniskampe, og ikke mindst hyggeligt samvær  blandt medlemmer i alle aldre på de velholdte grusbaner og i klubbens fine klubhus.
Klubben åbner for sæson 40 med standerhejsning lørdag den 22 april kl. 13, hvor klubben er vært ved en bid brød og lidt at drikke - alle er velkomne! 

Fantastiske tilbud til nye medlemmer i alle aldre

Klubbens bestyrelse har besluttet at fejre jubilæet ved fantastiske tilbud til vore nye medlemmer: 
Til nye  voksne medlemmer er der således et særligt fordelagtigt jubilæumstilbud, som består af: en lækker Head-ketcher, fem gange gratis introduktion til sporten OG medlemskab resten af året med ubegrænset adgang til at spille - altsammen til en særdeles beskeden pris på 500 kr., medlemskabet alene har en værdi af 750 kr.
Til nye børne/ungdomsmedlemmer har klubben også et rigtig godt tilbud: gratis træning to gange ugentligt med unge velduddannede trænere, en lækker Head ketcher og medlemskab resten af året med fri adgang til at spille alt det man vil, for kun 300 kr. 
Bestyrelsen håber med dette initiativ, at kunne få endnu flere Skørping-borgere til at få øjnene op for, at tennissporten er en fantastisk måde at få frisk luft og motion på, samtidig med at man kan indgå i det sociale liv, der er i klubben, som har medlemmer i alderen 3- plus 70.

Tennisskole for børn og unge i den første uge af skolernes sommerferie

Som de foregående år afholder klubben tre dages tennisskole i de første tre dage af skolernes sommerferie ( i 2017 er det 26,27 og 28 juni alle dage fra 9.30- 14.30), hvor alle børn kan få en forrygende start på sommerferien med lege, tennis, vandkampe  - og ikke mindst - masser af is. 
Det er klubbens håb og ambition, at ovenstående initiativer, kombineret med en aktiv rekrutteringskampagne blandt børn og unge, kan fordoble medlemstallet over det næste år.
Læs mere om ovenstående her på hjemmesiden - hvor du også kan finde kontaktoplysninger, indmeldingsformular mv.